Άγριο ξύλο σε σερβιτόρο επειδή τόλμησε να ζητήσει από τον εργοδότη του τα δεδουλευμένα του

Ξυλοκοπήθηκε με κοντάρι από τσουγκράνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σερβιτόρος εστιατορίου – beach bar στην Πάργα έφαγε άγριο ξύλο επειδή τόλμησε να ζητήσει από τον εργοδότη του τα δεδουλευμένα του.

Το ακραίο περιστατικό εργοδοτικής αυθαιρεσίας που έρχεται να προστεθεί σε άλλα τόσα, φέρνει στην δημοσιότητα το Σωματείο Εργαζόμενων Επισιτισμού – Τουρισμού Πάργας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 20χρονος εργαζόμενος σερβιτόρος είχε αναγγελία πρόσληψης στο σύστημα «Εργάνη» στα μέσα Ιουνίου και ο εργοδότης του τον πλήρωνε παράνομα με ένα ποσό μέσω τράπεζας και το υπόλοιπο «μαύρα».

Όταν ο νεαρός εργαζόμενος ζήτησε όσα δικαιούται, ξυλοκοπήθηκε με κοντάρι από τσουγκράνα και κατέληξε στο νοσοκομείο. Μπροστά σε αυτό το βάναυσο περιστατικό, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζόμενων στον Επισιτισμό – Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ), έχει κινήσει όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το πρωτοβάθμιο Σωματείο εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού Πάργας κατήγγειλε τον άγριο ξυλοδαρμό σερβιτόρου σε εστιατόριο – beach bar, γιατί τόλμησε να ζητήσει τα δεδουλευμένα του!!!

Πιο συγκεκριμένα, ο συνάδελφος έχει αναγγελία πρόσληψης στο “ΕΡΓΑΝΗ” στα μέσα Ιουνίου και ο εργοδότης του τον πλήρωνε παρανόμως με ένα ποσό μέσω τραπέζης (το οποίο δεν συμπίπτει με την κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας που είναι υποχρεωτική) και τα υπόλοιπα “μαύρα”!

Οι προσβολές καθημερινώς και η μείωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας του 20χρονου συναδέλφου μας, μέχρι που ξυλοκοπήθηκε με κοντάρι από τσουγκράνα.

Ο συνάδελφός μας κατέληξε στο νοσοκομείο.

Η Ομοσπονδία μας επικοινώνησε με την μητέρα του συναδέλφου και έχουμε ξεκινήσει όλες τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίας.

ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ…ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ!!!

Γραμματεία Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων
 
Υ.Γ.: Τα στοιχεία τόσο της επιχείρησης όσο και του συναδέλφου μας είναι στην διάθεση μας και θα χρησιμοποιηθούν μετά από νομικές συμβουλές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί